Xbox Game Pass için dört kişilik yeni paket test ediliyor

04 Ağustos 2022 21:06

Microsoft, Xbox Game Pass servisi için önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Platformda ortak kullanım dönemi başlıyor.

Xbox Game Pass için Kolombiya ve İrlanda merkezli olarak önemli bir deneme başladı. Bu şimdilik sadece Xbox Insiders‘lara özel olan denemenin arkasında ortak kullanıma uygun paket ya da başka bir deyişle ortak kullanım altyapısı yer alıyor. Yapılan açıklamaya göre bu söylentileri daha önce gelen sistemin temelinde, aylık daha pahalı olacak yeni bir “Ultimate” paketi yer alıyor. İşte bu henüz tanıtılmayan paketi aynı anda dört kişi ortak olarak kullanılabilecek. Yüksek ihtimalle çok büyük bir maddi tasarruf getirecek sistem, Game Pass’e arkadaşların ve aile bireylerinin uygun fiyata erişimini kolaylaştıracak. Microsoft tarafından şimdilik “Xbox Game Pass – Insider Preview” olarak geçen bu aynı ülke sınırları içerisinde geçerli olacak dört kişilik paketin denemeleri, daha sonra başka pazarlara da açılacaktır.

Aylık ödeme ile 100’den fazla oyuna sınırsız olarak erişim sunan servis, firma tarafından yeni anlaşmalar odağında sürekli olarak güncelleniyor. Bu güncellemeler ile servise yeni oyunlar ekleniyor, bazı oyunlar ise anlaşma bitince çıkarılıyor. Peki servise yakında hangi oyunlar dahil edilecek? Bu konuda paylaşılan güncel resmî liste şöyle:

-Ghost Recon Wildlands (Bulut, Konsol ve PC) – Bugün çıktı
-Shenzhen I/O (PC) – 4 Ağustos
-Turbo Golf Racing (Bulut, PC, ve Xbox Series X|S)  – 4 Ağustos
-Two Point Campus (Bulut, Konsol ve PC) – 9 Ağustos
-Cooking Simulator (Bulut, Konsol ve PC) – 11 Ağustos
-Expeditions: Rome (PC) – 11 Ağustos
-Offworld Trading Company (PC)  – 11 Ağustos

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Game Pass servisine Türkiye’de konsol ve bilgisayar için aylık 29,99 TL‘ye abone olabiliyorsunuz. Servisin her şeye sahip “Ultimate” paketi ise konsol ve bilgisayar için aylık 44,99 TL‘ye elde edilebiliyorBu arada Xbox Live Gold üzerinden tek seferde 3 yıllık Game Pass Ultimate sahibi olmak da mümkün. Microsoft normalde bu kadar uzun süreli abonelik satmıyor.

Game Pass yeni oyunları yanında bu ilginizi çekebilir: Geleceğin robotlarını dans ederken izleyin

Paylaş