Xiaomi CEO’su favori akıllı telefon modelini açıkladı

09 Mayıs 2020 22:00

Akıllı telefon tarafının dev isimlerinden Xiaomi firmasının kurucularından olan ve aynı zamanda CEO görevini de üstlenen Lei Jun, favori akıllı telefon modelini açıkladı.

Lei Jun, kısa süre önce düzenlenen bir etkinlik kapsamında Xiaomi imzalı favori akıllı telefon modelinin seramik gövdeli Mi Mix 2 olduğunu aktardı. Burada fütüristik model Mi Mix Alpha‘yı seçmemesi sürpriz olan Lei Jun, açık şekilde Mi Mix 2’ye hayran olan kişiler arasında yer aldığını aktardı. Mi Mix serisiyle sınırları her zaman zorlayan ve birçok dev teknoloji firmasından önce telefon tarafında seramik gövde kullanımını Mi Mix serisiyle hayatımıza sokan Xiaomi, bu seriye en son ticari olarak Mi Mix 3’ü getirmişti. Mi Mix Alpha’yı henüz satışa sunmayan şirket, Mi Mix 3’le de çok satış rakamlarına ulaşamadı deniyor. Bu model biliyorsunuz kızaklı kamera sistemi üstüne kuruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix Alpha için kısa bir özet yaparsak

7,92 inç esnek OLED ekranlı telefon, 12 GB RAM + 512 GB dahili depolamaya sahip. 4.050 mAh bir pil ve 40W hızlı şarj sistemiyle gelen Mi Mix Alpha modelinde, gövde yapısı nedeniyle bir kablosuz şarj bulunmuyor. 5G desteğini taşıyan cihaz, yukarıda da gösterdiğimiz üzere Samsung imzalı 1/1.33 inç sensörlü 108 megapiksel kamera üstüne kuruluyor. Burada tam 12032 x 9024 piksel fotoğraflar çekebilen telefon, arkasında bu kamerayı 20 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel 2x zoom sunan telefoto kamera ile destekliyor.

İlgili Video

Paylaş