Xiaomi CEO’sundan bütçe dostu Redmi amiral gemisi müjdesi

10 Ocak 2019 21:15

Çin’de düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılan Xiaomi Redmi Note 7, fiyatıyla oldukça dikkat çekiyor. Ancak bu model sadece ufak bir başlangıcı oluşturuyor.

147 dolar başlangıç fiyatıyla büyük ses getiren Xiaomi Redmi Note 7, Xiaomi’nin alt markası haline getirdiği ilk Redmi akıllı telefon modeli konumunda yer alıyor. Bu model hakkında konuşan Xiaomi CEO’su Lei Jun, Redmi’den bütçe dostu bir amiral gemisinin de geleceğini müjdeliyor. Söylendiği kadarıyla bu amiral gemisi yaklaşık olarak 370 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Snapdragon 855 işlemci taşıyacağı tahmin edilen bu model hakkında şimdilik başka bir bilgi bulunmuyor. Pocophone F1 modeliyle fiyat performans oranı yüksek uygun fiyatlı bir amiral gemisi karşımıza çıkaran firma, bunu Redmi markasıyla devam ettirmek istiyor. Bu da herkes için büyük önem arz ediyor. Artık yüksek performans sadece 1.000 dolarlık telefonlarda yer almıyor. Devir hızlı şekilde değişiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi Note 7 hangi detaylara sahip?

Hatırlamak adına modelde 6,3 inç 19.5:9 Full HD+ bir ekran yer alıyor. Gücünü Snapdragon 660 işlemciden ve 3 GB / 4 GB / 6 GB RAM’den alan telefon, 4.000 mAh gibi büyük bir pile sahip. Bağlantı tarafında USB-C kullanan ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunan Redmi Note 7, kamera tarafında çok iddialı görünüyor. Modelin arkasında 48 megapiksel + 5 megapiksel çiftli kamera sistemi yer alıyor. Buradaki 5 megapiksel kamera derinlik bilgisi yakalama görevini üstleniyor. F1.8 diyafram değerine sahip Samsung GM1 sensörlü 48 megapiksel kamera, düşük ışıkta çözünürlüğü 12 megapiksel seviyesine getirerek piksel boyutunu büyütüyor ve çok temiz sonuçlar verebiliyor. Modelde açıklandığı kadarıyla 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Paylaş