Xiaomi’den 11 dolarlık mini hoparlör: Mi Compact Bluetooth Speaker 2

02 Ekim 2018 15:30

Xiaomi, yeni mini Bluetooth hoparlörünü sessiz sedasız bir şekilde yurt dışında satışa sundu. Mi Compact Bluetooth Speaker 2 adıyla satışa sunulan ürün özelliklerinin yanında hayli uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi, bütçe dostu ürünlerine bir yenisini daha dahil ederek Mi Compact Bluetooth Speaker 2 adlı mini hoparlörünü satışa sundu. Tüm özellikleri bir kenara, hoparlör ilk olarak fiyatıyla dikkat çekiyor. Hindistan’da satışa sunulan hoparlörün fiyatı yaklaşık 11 dolar. 50 x 32 mm boyutlara sahip olan, sadece 54 gram ağırlığındaki bu mini hoparlörü cebinize atıp istediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Sade bir tasarıma sahip olan hoparlör, beyaz bir gövdeyle geliyor. Bluetooth 4.2 desteğiyle akıllı telefona bağlanabilen hoparlör, dahili mikrofonları sayesinde çağrı yanıtlamayı da mümkün kılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6 saate varan pil ömrü

Ses yüksekliği yüzde 80’ken 6 saate varan kullanım ömrü sunan hoparlörün pil kapasitesi 480 mAh. Üzerinde tek bir fiziksel tuş bulunan hoparlör bu tuşla kontrol ediliyor. 2 saniye basılı tutulduğunda açılan hoparlörde, şarkıyı oynatmak veya durdurmak, çağrı yanıtlama için kısa süreli basmak gerekiyor. Hoparlör üzerinden çağrı reddedilebildiğini de ekleyelim.

Henüz Türkiye’de satışı olmayan Mi Compact Bluetooth Speaker 2, diğer ülkelerde ne zaman satılacak şimdilik bilinmiyor. Benzer tasarıma sahip daha eski bir model olan Mini 4.0 ise Türkiye’de 80 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İlginizi çekebilir

Firmanın Türkiye’de satılan şemsiyesi

Paylaş