Xiaomi’den dev boyutlu kavisli oyuncu monitörü

17 Ekim 2019 13:30

Ürün gamı inanılmaz büyük olan Xiaomi, burada yeni çözümler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu sefer dev bir kavisli oyuncu monitörü karşımızda.

En son Çin pazarında buzdolabı işine girdiği duyulan Xiaomi, bu sefer bir kavisli oyuncu monitörü tanıttı. Firmanın Mi Surface Display adını verdiği bu sade tasarımlı model, tam 34 inç boyutunda. Kavisli olduğu için karşısındaki kişiyi oyunun içerisine daha iyi dahil eden modelin, 3440×1440 piksel çözünürlüğü, 1500R kavis düzeyi ve 21:9 en boy oranı bulunuyor. 144 Hz yenileme hızıyla akıcı bir oyun deneyimi getiren modelde, AMD Freesync desteği de yer alıyor. Nvidia’nın G-Sync teknolojisine karşı geliştirilen ve farklı olarak açık kaynaklı endüstri standardı şeklinde tüm sektöre açılan AMD imzalı FreeSync teknolojisi, oyunlarda yaşanan görüntü yırtılması ile akıcılık sorunlarını ortadan kaldırarak çok daha etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor. Yüksek bir renk doğruluğu sunan ve yüksek ihtimalle Samsung imzalı bir panel kullanan model, yaklaşık olarak 352 dolar fiyat etiketine sahip ve ilk olarak Çin’de satışa çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kavisli oyuncu monitörü yanında Xiaomi imzalı bir monitör daha tanıtıldı

Bu model ise direkt olarak Mi Display olarak geçiyor. 23,8 inç boyutundaki kavisli olmayan model, inanılmaz ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Full HD çözünürlük sunan monitör, daha çok genel ihtiyaçlar için güzel bir seçenek oluşturuyor. Bu modelin ise 98 dolar fiyatı bulunuyor ve yine ilk olarak Çin’de satışa çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Apple’ın yeni Beats kablosuz kulaklığı

Paylaş