A101’de yeniden satışa sunulan Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L fritöz için fiyat avantajı [Mayıs 2023]

04 Mayıs 2023 17:30

Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L fritöz yeniden A101‘de satışa sunuldu. 8 litrelik hacmiyle göze çarpan fritöz Xiaomi’nin popüler fritöz modelleri arasında yer alıyor.

Fiyat/performans odaklı Xiaomi Smartmi Cook Master modelinde  kullanıcılar ufak boyuttaki modellere kıyasla daha fazla yiyecek hazırlayabiliyor. Fritöz pişirme süresini hızlı sıcaklık artışı ve dengeli ısı dağıtımıyla sağlıyor. Buz çözme özelliğine de destek veren modelin sıcaklığı 80 derece ila 200 derece arasında ayarlanabiliyor. Cihazda bununla birlikte sallama hatırlatıcısı özelliği de var. Bu sayede yiyecekler eşit olarak pişirilebiliyor. 1.800 watt’lık bir güce sahip olan cihaz 60 dakikaya kadar zamanlayıcı özelliğine sahip. Havayla kızartma, kızartma, kavurma, kurutma, ızgara, pişir, tekrar ısıt, ve sıcak tut gib modlar kullanıcılara sunuluyor. Önceden ayarlanmış modları kullanarak yemekleri kolayca hazırlamak veya sıcaklığı/süreyi manuel olarak ayarlamak mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uygun fiyata geniş iç hacim sunan fritöz: Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L

Yapışmaz sebzelik tavası çıkarılabiliyor. Bu sayede parçalar kolayca yıkanabiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan fritözün A101’deki fiyatı ise 3.599 TL. 2 yıl garanti süresiyle gelen fritöz kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabiliyor. Fritözü taksitli olarak satın almak isterseniz fiyatı 3.850 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş