Xiaomi Mi 8 Youth Edition’dan bekleyenleri memnun edecek görseller

12 Eylül 2018 14:00

Xiaomi‘nin oldukça merak edilen yeni akıllı telefon modeli Mi 8 Youth Edition, resmi olarak çok yakında geliyor. Telefon özellikle renk seçenekleriyle öne çıkıyor.

Xiaomi Mi 8 Youth Edition, uzun süredir gündemde kendisine yer buluyor. Karşımıza Mi 8X olarak gelme ihtimali de bulunan akıllı telefon, 19 Eylül tarihinde tanıtılıyor. Modelin en çok konuşulan yanı ise kesinlikle renk seçenekleri olacak gibi görünüyor. Çünkü Xiaomi Mi 8 Youth Edition, iki geçişli gövde rengi seçenekleriyle geliyor. Son dönemde çok popüler olan bu akıma dahil olan firma, şimdilik iki seçenek ile karşımıza çıkıyor. İlk renkte maviden mora bir geçiş sunulurken, diğerinde pembe ile turuncu geçişi karşımıza çıkıyor. Bu sayede Honor gibi gençleri etkilemek isteyen firma, yeni telefonuyla Mi 8 SE, Mi 8 ve Mi 8 Explorer Edition ailesine bir model daha ekliyor. Ortaya çıktığı kadarıyla telefon gücünü Snapdragon 710 işlemciden alıyor. 6,26 inç 2280×1080 piksel 19:9 ekran üzerine kurulduğu belirtilen cihaz, bir ekran çentiğine de sahip. 4 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 64 GB ve 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama seçenekleriyle alınabilecek model, çiftli kamerayla geliyor. Burada 12 megapiksel + 5 ya da 2 megapiksel bir kurulum kullanılıyor. Önünde ise 24 megapiksel kamera yer alan akıllı telefon, 3.350 mAh pil taşıyor. Burada Quick Charge 3.0 hızlı şarj desteğini veren telefon, kutusundan Android Oreo üzerinde çalışan MIUI 9.6 ile çıkacak deniyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi 8 Youth Edition kaça satılacak?

Söylendiği kadarıyla telefon 290 dolar seviyesinde satışa sunuluyor. İlk başta Çin pazarında satılacak modelin, kısa sürede global pazara da çıkması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Şirketin en yeni Android One akıllı telefonları

Paylaş