Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) ve dünyada bir ilke imza atan özelliği

04 Kasım 2019 16:00

Telefon resmen tanıtıldı. Tüm detaylar burada.

Xiaomi Mi CC9 Pro ( Mi Note 10) modelinde dünyada bir ilke imza atacak donanımın olduğu resmi olarak paylaşıldı. İşte detaylar;

5 Kasım tarihinde tanıtılacak Xiaomi Mi CC9 Pro, biliyorsunuz global pazarda Mi Note 10 adı altında karşımıza çıkacak. Mi Note 10’u da 6 Kasım tarihinde İspanya’da tanıtacağı aktarılan firma, gerçekten büyük bir çıkışa hazırlanıyor. Xiaomi’nin son dönemdeki açık ara en iddialı modeli olan Mi CC9 Pro, yeni resmi paylaşıma göre dünyanın ilk ultra ince optik tabanlı ekrana entegre parmak izi sensörüyle geliyor. Söylendiği kadarıyla bu sensör mevcut çözümlerden daha hassas ve hızlı çalışıyor. Bunu yaparken güvenliğini kaybetmeyen sensör, şu an kullanılan sensörlerden daha büyük bir tarama alanına sahip. Bu da daha kolay bir kullanım anlamına geliyor. Halen fiziksel parmak izi sensörleri kadar hızlı olmayan entegre parmak izi sensörleri, bunu yakında değiştirecek gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) özellikle kamerasıyla öne çıkan bir model konumunda

Tekrar üstünden geçmek gerekirse modelin arkasında yer alan beşli kurulumun en üstünde özel modifiye edilmiş 5 megapiksel Omnivision OV08A10 sensörlü telefoto kamera yer alıyor. Bu kameranın 5 kat optik, 10 kat hibrit ve 50 kat dijital zoom sunacağı söyleniyor. İkinci sırada Samsung S5K2L7 sensörlü 12 megapiksel portre kamerası yer alıyor. Üçüncü sırada ise karşımızda Samsung ISOCELL Bright S4KHMX sensörlü 108 megapiksel kamera çıkıyor. Dördüncü kameranın ise Sony IMX350 sensörlü 20 megapiksel ultra geniş açı kamera olduğu aktarılıyor. En altta ise 1,5 cm’den netleme yapabilen makro kamera yer alıyor. Bu kameranın sadece 2 megapiksel çözünürlüğü bulunuyor. Önde ise 32 megapiksel bir selfie kamerası bizleri karşılıyor.

İlgili Video

Paylaş