Xiaomi Mi Mix 2S için “Pacific Rim” temalı ilginç video [İzle]

21 Mart 2018 17:45

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Mi Mix 2S için bugün resmi video geldi. Popüler filmlerden Pacific Rim temasında hazırlanan video, gerçekten çok ilginç görünüyor.

Xiaomi Mi Mix 2S, son dönemde en çok konuşulan akıllı telefonlar arasında başı çekiyor. Sınırları zorlayan tasarımıyla özellikle öne çıkmayı bilen cihaz, çentiksiz olmasıyla da sevindiriyor. Şirket sadece kullanılmış olmak için çentik koymayarak kullanıcıların gönlünü çalmayı başarmış görünüyor. Tasarımsal olarak Mi Mix 2‘nin biraz daha geliştirilmiş hali olan model, artık kesinleştiği üzere gücünü Snapdragon 845 işlemci ve 8 GB RAM’den alıyor. 256 GB dahili depolamaya sahip olduğu söylenen Mix 2S, 6,01 inç 2160×1080 piksel bir Samsung üretimi OLED 18:9 ekran kullanıyor. Tam 4.400 mAh kapasitesinde bir pille geleceği görülen çift arka kameralı Mi Mix 2S, kutudan Android 8.0 Oreo ile çıkıyor. Kesin olarak Qi destekli kablosuz şarj ile gelecek telefon, Pacific Rim temalı ilginç videonun sonunda karşımıza çıkıyor. Ön kamerası alt çerçevesinde olan telefon, videonun konseptine uygun olarak gelecek çizgilerini taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 2S ne zaman tanıtılacak?

Resmi olarak 27 Mart tarihinde tanıtılacak akıllı telefon, özel bir seramik versiyona da sahip olacak deniyor. Fiyat konusunda ise kullanıcıları memnun edecek bir dengenin kurulduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Video

Paylaş