Xiaomi Mi Mix 4 modelinden heyacanlandıran paylaşım

11 Aralık 2019 13:30

Çok merak edilen amiral gemisi akıllı telefon Xiaomi Mi Mix 4 için çıkışa yönelik yeni bir paylaşım yapıldı. Modelin lansman tarihi belli olmuş olabilir.

Hatırlarsınız geçtiğimiz aylarda Xiaomi Mi Mix Alpha sonrasında Xiaomi Mi Mix 4 modelinin gelmeyeceği yönünde bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Daha sonra ise bunun doğru olmadığı açıklandı. Ancak uzun zamandır model gündeme gelmiyor. Telefon için net sızıntılar da yapılmıyor. Peki cihaz gerçekten gelecek mi? Eğer yapılan son sızıntı doğruysa telefon ile CES 2020 kapsamında düzenlenecek 10 Ocak tarihli bir etkinlik kapsamında tanışıyoruz. Bu sızıntının “sahte çıkma” ihtimali de bulunuyor ancak CES 2020 fuarı modelin lansmanı için çok uygun görünüyor. Ön kamerasının ekran altında olacağı iddia edilen Mi Mix 4, Mi Mix Alpha çok ama çok pahalı olduğundan geniş bir kitle tarafından merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 4 için teknik beklenti şöyle

Modelin ilk olarak gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Arkasında merkezinde 108 megapiksel kameranın yer aldığı en az beşli bir kameranın olacağı aktarılan amiral gemisi, eğer doğruysa 120 Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekran taşıyacak. Elbette kutusundan Android 10 tabanlı MIUI 11 ile çıkacak Mi Mix 4, geldiğinde çok ses getirecek izlenimi oluşturuyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da firmanın esas heyecan uyandıran telefonu Mi Mix Alpha

Paylaş