Xiaomi Mi Note 10 kutusundan çıktı; işte içindekiler [Video]

10 Kasım 2019 13:00

Gündemden düşmeyen akıllı telefon Xiaomi Mi Note 10, firmanın resmi videosunda kutusundan çıkarıldı. İşte modelin kutu içeriği;

Son günlerin en çok konuşulan akıllı telefon modeli Xiaomi Mi Note 10, firmanın resmi videoları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Bu noktada yeni yayımlanan videoda ise telefon kutusundan çıkarılıyor. Görülebileceği üzere modelin kutu içeriği benzer birçok rakibi gibi zengin değil. Burada Mi Note 10 için hazırlanan basit bir kılıf, SIM çıkarma iğnesi ve 30W hızlı şarj cihazı ile USB-C kablosu karşımıza çıkıyor. Kutusuna bir kulaklık konulmadığı anlaşılan model, daha çok tasarımı ve teknik detaylarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Dikkat çeken amiral gemisi Huawei P30 Pro ile olan benzerliği dikkatlerden kaçmayan Mi Note 10, Türkiye’de de satılacak bir orta seviye akıllı telefon konumunda yer alıyor. Çin’de Xiaomi Mi CC9 Pro adıyla satılacak telefonun, burada detaylandırdığımız bir Pro versiyonu da bulunuyor. Ancak bu Pro versiyon biliyorsunuz biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Note 10 özellikle kamerasıyla öne çıkıyor

Bu yüzden kutu açma videosunun devamında da modelin özellikle kamerasına değiniliyor. Burada 108 megapiksel F1.7 OIS + 12 megapiksel 2x telefoto F2.0 + 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS + 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 makro lens bir araya geliyor. Bu kamera sistemiyle 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom yapabilen telefon, gerçekten bu konuda çok iddialı görünüyor.

İlgili Video

Model için yayımlanan diğer videolar;

Paylaş