Xiaomi Mix Fold 3 ile beraber Xiaomi Pad 6 Max 14 ve Xiaomi Band 8 Pro modelleri de tanıtılacak

10 Ağustos 2023 12:20

Bugün yapılan resmi duyuruya göre Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefon modeli ile Pad 6 Max 14 ve Band 8 Pro da gelecek.

Xiaomi Mix Fold 3, dün resmi olarak açıklandığı üzere 14 Ağustos tarihinde görücüye çıkarılacak. Bu telefonla beraber bugün yapılan poster paylaşımlarına göre Xiaomi Pad 6 Max 14 isimli bir 14 inç ekrana sahip Android tablet modeli de lanse edilecek. Çok uzun süreceği açıklanan etkinlikte aynı zamanda akıllı saat formundaki Xiaomi Band 8 Pro da olacak. 1,74 inç ekrana sahip olacak ürün, yukarıdaki posterde de görebileceğiniz üzere gerçekten şık bir tasarıma sahip, direkt olarak Apple Watch’ları akla getiriyor. Mix Fold 3 ise birçok farklı kaynağın aktardığı kadarıyla özellikle kamera konusunda çok iddialı durumda. Bu konuda Alman görüntüleme devi Leica ile ortaklığını sürdüren Xiaomi, Mix Fold 3 ile katlanabilir taraftaki açık ara en güçlü kamera sistemini karşımıza çıkarabilir. Telefonun arkasında aşağıdaki resmi görsellerde de görebileceğiniz üzere dört farklı kamera yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Leica logosunu kamera modülünün sağ üst kısmına yerleştiren Xiaomi, sağ alta ise flaş ile yüksek ihtimalle lazer otomatik netleme sensörünü yerleştirmiş durumda. Daha önce bu model için yeni bir “akıllı fabrika” hattı kurdukları aktaran Xiaomi başkanı Lu Weibing, cihaz için çok heyecanlı görünüyordu. Telefon söylendiği kadarıyla yerini alacağı Mix Fold 2 gibi sadece “Çin” odaklı bir katlanabilir telefon modeli olacak. Baştan sona güçlü özelliklere sahip olduğu belirtilen Mix Fold 3, iddiaya göre selfie kameralarını ekran altına alıyor ve 50W gücünde kablosuz şarj sunuyor. Su ve toza karşı dayanıklı olacağı söylenen Mix Fold 3, periskop telefoto kamerası ile yüksek zoom sunacak ve iddiaya göre bu konuda birden fazla ilke imza atacak.

 

Xiaomi Mix Fold 3 ve diğerleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Katlanabilir yapıda hazırlanan inanılmaz televizyon: C Seed N1

Paylaş