Xiaomi Redmi Note 12R Pro resmi olarak tanıtıldı

01 Mayıs 2023 12:11

Xiaomi Redmi Note 12R Pro akıllı telefon modeli yapılan sızıntılar sonrasında resmi olarak lanse edildi. Model beklentileri karşılıyor.

Xiaomi ürün gamını büyütmeye devam ediyor. Bu sefer resmi olarak görücüye çıkarılan en yeni model alt markadan gelen Redmi Note 12R Pro oldu. Sözü verilen tarihte tanıtılan akıllı telefon modeli, siyah, beyaz ve altın olmak üzere üç farklı renkte tasarlanmış durumda. Ekran delikli standart bir ön yüze sahip olan düz yapılı Note 12R Pro, arkasında iki farklı kamerayı bir araya getiriyor. Burada spesifik olarak 48 megapiksel ana + 2 megapiksel makro kameralar bir araya getiriliyor Samsung tarafından üretilen 6,67 inç boyutundaki FHD+ OLED ekranında 120 Hz yenileme hızı sunan cihaz, gücünü Snapdragon 4 Gen 1 işlemciden alıyor ve sadece 12 GB RAM + 256 GB dahili depolama ile elde edilebiliyor. 5G desteğine sahip olan 289 dolarlık akıllı telefon modeli, parmak izi sensörünü yan tarafında taşıyor ve 33W şarj destekli 5.000 mAh pil ile karşımızda yer alıyor. 16 megapiksel selfie kamerası olan Redmi Note 12R Pro, 165.88 x 76.21 x 7.8mm boyutunda ve 188 gram ağırlığında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi imzalı Note 12R Pro ilk olarak Çin’de tanıtıldı ve yüksek ihtimalle bir süre sadece Çin’e özel kalacak. İleride Çin dışına çıkması olası olan telefon, kesin değil ancak Türkiye’de de satışa sunulabilir. Bu arada Xiaomi’den başka yeni telefonlar da geliyor. Örneğin 9 Mayıs tarihinde detaylarına burada yer verdiğimiz POCO F9 ve F9 Pro modelleri de tanıtılacak. Bu telefonlar aşağıdaki paylaşımın kesinleştirdiği üzere Türkiye’de de satışa sunulacak.

Xiaomi Redmi Note 12R Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli

Paylaş