Xiaomi’den 80 km menzil sunan bütçe dostu elektrikli bisiklet

09 Nisan 2019 09:00

Xiaomi, HIMO alt markasıyla çıkardığı yeni elektrikli bisiklet modeli C20 ile, kullanıcılara bütçe dostu, dikkat çekici bir alternatif sunuyor.

Xiaomi, HIMO alt markası altında çıkardığı elektrikli bisiklet modellerine bir yenisini ekledi. HIMO C20, bütçe dostu bir alternatif sunarken özelliklerini de geliştirerek fiyat/performans modeli olmayı başarıyor. Yurt dışında 440 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkan elektrikli bisiklet modeli, yüksek fiyatlı benzerlerindeki özellikleri de beraberinde getiriyor. HIMO C20, gücünü 250W’lık motorundan alıyor. Maksimum hızı 25 km/s olarak açıklanan bisiklet pek çok ülkedeki hız kısıtlamasını karşılıyor. 36V 10Ah çıkarılabilir pili bulunan cihazın pili 360 Wh enerji sağlıyor. Ancak her şeyin ötesinde, Xiaomi bisikletin tam dolu şarjla maksimum 80 km menzil sunduğunu iddia ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Etkileyici menzil

Bisikleti şarj etmenin 6 saat sürdüğü belirtilirken; sunduğu menzil ile göz dolduran modelin ağırlığı ise 21 kg. Bisiklet, sürücülerin hoşuna gidecek birkaç özelliği de beraberinde getiriyor. Örneğin eğer lastiğinizi şişirmeniz gerekirse bisikletin selesine bir lastik pompası gizlenmiş durumda. Bisikletin gidonunun üzerinde ise mini bir dijital ekran yer alıyor. LED panel hızınızı, bisikletin ne kadar pili kaldığını, sürüş modunuzu ve kilometrenizi göstererek yolculuk boyunca önemli verileri önünüze seriyor. Ancak daha detaylı ya da süslü veriler yer almıyor. Ön ve arkada LED ışıklandırmalar bulunuyor. Bu ışıklandırmalar da gücünü bisikletin pilinden alıyor.

İlginizi çekebilir

Firmanın geçtiğimiz yıl çıkardığı HIMO V1 modeli

Paylaş