Yaşadığı teknik soruna inanması güç Tesla Model 3 modeli!

11 Mayıs 2020 22:00

Elektrikli otomobil dünyasının en önemli araçlarından Tesla Model 3, bu sefer çok şaşırtan bir teknik sorunla gündeme geldi.

Tesla’nın en uygun fiyatlı otomobili Tesla Model 3, şirketin aynı zamanda en kolay ürettiği aracı konumunda da yer alıyor. Ancak bu durum sürekli olarak bazı kalite sorunlarını gündeme getiriyor. Aracın genel altyapısı oldukça modern ve yenilikçi bulunuyor ancak malzeme / montaj konusunda ciddi şikayetler geliyor. Bu modelden çok ciddi rakamlarda üreten firma, bu sefer çok şaşırtıcı bir sorunla gündemde yer alıyor. Aktarıldığı kadarıyla İngiltere’de satın alınan bir Model 3’ün sürüş sırasında direksiyonu yerinden çıkmış. Sadece bir aylık olduğu aktarılan araç, söylendiği kadarıyla çok uzun gecikmeler sonrasında sahibi Jason Tuatara’e gelebilmiş. Aracını uzun süre bekledikten sonra büyük bir kaza ile sonuçlanmaması büyük şans olan çok kötü bir sürpriz ile karşılaşan sürücü, bu konuda Twitter üstünden Elon Musk’a da aşağıdaki mesajı göndermiş. Ancak firmadan ya da Musk’tan henüz konu hakkında bir açıklama yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tesla Model 3 en son özel paketi Track Package ile ses getirmişti

Peki Model 3 Track Package neler getiriyor? Hatırlamak adına 5.500 dolarlık bir fiyatı olan bu paket, ilk olarak araca gerçekten harika jantlar ekliyor. Tasarım kişiden kişiye değişmesine rağmen bizce bu 20 inçlik “Zero-G Performance Wheels” jantlar gerçekten çok iyi görünüyor. Buna ek olarak Track Package ile araca pist sürüşlerine dayanıklı fren sıvısı ve fren pabucu ekleniyor. Michelin Pilot Sport Cup 2 lastikler ile de donatılan araç, yazılım tarafında kişilere büyük özelleştirme imkanları veriyor.

İlginizi Çekebilir

En yeni Lamborghini modeli

Paylaş