Yeni BMW 4 Serisi Cabrio Türkiye’de ön siparişte; işte otomobilin fiyatı

07 Haziran 2021 15:00

BMW, hafif kumaş tavanıyla sınıfında fark yaratan yeni BMW 4 Serisi Cabrio modelini Türkiye’de ön siparişe sundu. Otomobil, 258 beygir güç üreten 2 litre hacimli TwinPower Turbo motor seçeneğiyle Türkiye’de kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Böbrek Izgaraları, büyük hava girişleri ve ince farları Yeni BMW 4 Serisi Cabrio’nun karakterini yansıtıyor. Arka tekerlek davlumbazlarının hatları ve üç boyutlu şekillenen yüzeyleri, Yeni BMW 4 Serisi Cabrio’ya özellikle tavan açıkken geniş ve kaslı bir görünüm veriyor. 400 Nm tork üretebilen otomobilde 8 ileri Steptronic şanzıman sistemi kullanılıyor. Yeni BMW 4 Serisi Cabrio’nun softtop tavanı, düz tasarımıyla aerodinamiğe katkı sağlıyor Tavan aynı zamanda daha hafif yapısıyla otomobilin performansını artırıyor. Bu özellik sayesinde içerideki yol ve rüzgar gürültüsü önemli ölçüde azalıyor. Saatte 50 kilometre hızla giderken de tek tuşla tavan 18 saniyede açılıp kapatılabiliyor.

Standart olarak sunulan rüzgar koruyucusu kabin içerisindeki hava akışını dikkatlice yönlendirirken, tavan kapalı olduğundaysa kolaylıkla çıkarılabiliyor. Yine standart olarak sunulan ön koltuk başlıklarına entegre boyun ısıtıcılar da karşımıza çıkıyor. Elektrikli olarak ayarlanabilen spor koltuklar da standart olarak yer alıyor. Koltuklarda soğutma özelliği opsiyonel olarak sunuluyor. Ayrıca, Yeni BMW 4 Serisi Cabrio’da üç bölgeli otomatik klima kontrolü de standart olarak bulunun özellikler arasında.

BMW 4 Serisi Cabrio modelinin Türkiye fiyatı ne kadar?

Türkiye’de Edition M Sport donanım yapısıyla sunulacak olan Yeni BMW 4 Serisi Cabrio’da 12,3 inç tamamen dijital gösterge paneli ve 10,25 inç bilgi-eğlence ekranı yer alıyor. Apple CarPlay ve Android Auto fonksiyonlarına sahip Akıllı Telefon Arayüzü ve Kablosuz Şarj Sistemi de standart sunuluyor. Isıtmalı direksiyon ve 16 hoparlörlü üst düzey Harman/Kardon ses sistemi de standart olarak karşımıza çıkıyor. Yeni BMW 4 Serisi Cabrio’nun Türkiye’deki başlangıç satış fiyatı ise 1.290.400 TL.

İlginizi çekebilir

Yeni Seat Leon merak edilen özellikleriyle detaylandı

Paylaş