Yeni Samsung Galaxy Tab S7 FE taslak tasarımı klavyeli kılıfa işaret ediyor

24 Mayıs 2021 16:00

Samsung geçtiğimiz eylül ayında Galaxy fanlarının beklentileri doğrultusunda Galaxy S20 Fan Edition modelini tanıtmıştı.

Biz de bu modeli mercek altına almış ve telefonun sunduğu özelliklerden memnun kalmıştık. Samsung akıllı telefon modelinin ardından tablet modeli için de Fan Edition sürümü sunmaya hazırlanıyor.  Şirketin ilk Fan sürümü tabletinin yakında satışa sunulacağından söz ediliyor. Roland Quandt, cihaza ait olduğu söylenen taslak tasarımı paylaştı. Galaxy Tab S7 FE isimli model iPad Pro da olduğu gibi klavyeli kılıfla geliyor. Klavyeli kılıf sayesinde kullanıcıların tableti dizüstü bilgisayar olarak da kullanabileceğini söyleyelim. S Pen’in de yer aldığı tablet bu sayede kullanıcıların çizim yapabilmesine ve not alabilmesine de imkan tanıyacağa benziyor. Siyah, mavi, gümüş, yeşil ve pembe olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle gelmesini beklediğimiz tablette 12,4 inçlik ekranın ve 10.090 mAh kapasiteli pilin kullanılacağı belirtiliyor.  LCD destekli ekran haricinde tabletin Snapdragon 750G işlemcisinden güç alacağı konuşuluyor.

Samsung Galaxy Tab S7 FE için geri sayım başladı

Haziran ayında tanıtılacağı iddia edilen tabletin 5G destekli modelinin de yolda olduğu ifade ediliyor. Tabletin satış fiyatı ise henüz açığa çıkmış değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın

Paylaş