Yerli üretim KUBA S15 elektrikli bisiklet için yeni BİM fırsatı [20 Ocak 2023]

14 Ocak 2023 14:00

Yerli üretim KUBA S15 elektrikli bisiklet önümüzdeki hafta BİM’de satışa sunuluyor. Daha önceden de BİM’de satın alınabilen bisiklet yüzde 100 şarjla 35 kilometre menzil vadediyor. Elektrikli bisiklet saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor.

KUBA S15 modelinin pili yaklaşık 4 saatte doluyor. 20 kilogram ağırlığındaki bisiklet 124 kilograma kadar sürücü taşıma kapasitesine sahip. 16 inçlik alüminyum jantların yer aldığı bisikletin önünde ve arkasında LED aydınlatma yer alıyor. Bu sayede gece sürüşlerinde de kullanılabilen bisiklet aynı zamanda gidondan katlanabilir bir tasarıma da sahip. Katlanabilir tasarım sayesinde bisikleti toplu taşımada veya otomobil bagajlarında rahatlıkla taşımak mümkün. Disk fren sistemiyle gelen bisiklet bu sayede güvenli bir sürüş imkanı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KUBA S15 elektrikli bisikletin BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

KUBA’nın katlanabilir elektrikli bisiklet modelinde LED gösterge ekranı da bulunuyor. Kullanıcılar sürüşle ilgili detayları bu ekran üzerinden görebiliyor. Bisikette kalan pil seviyesine ve yapılan hız miktarına kolayca ulaşmak mümkün oluyor. 20 Ocak’ta piyasaya sunulacak elektrikli bisikletin BİM’deki satış fiyatı ise 6.499 TL olacak.  Bisiklet kredi kartlarıyla peşin fiyatına 9 taksitle satın alınabiliyor. Uygun fiyata elektrikli bisiklet satın almayı düşünüyorsanız önümüzdeki hafta satılacak bu modeli tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş