12,6 inçlik OLED ekranlı Huawei MatePad Pro için indirim fırsatı

25 Mart 2023 13:00

12,6 inç ekranlı Huawei MatePad Pro için yeni bir indirim kampanyası yapıldı. Huawei tarafından yapılan kampanya neticesinde büyük ekranıyla göze çarpan tablet indirim fırsatı ve kuponuyla geliyor.

Huawei tableti satın alan kullanıcılara 3.500 TL net indirim ve 450 TL indirim kuponu fırsatı sunuyor. 120 Hz ekranıyla akıcı bir ekran deneyimi sağlayan model 12,6 inçlik OLED ekran yer alıyor. 2. nesil M Pencil desteğine de sahip olan tablette kullanıcılar çizim yapabiliyor veya not alabiliyor. Klavyeyle kullanıldığında bir dizüstü bilgisayar deneyimi yaşatan tablet HarmonyOS 3 yüklü geliyor. Pil kapasitesi 10050 mAh olan tablet10V/4A’ya kadar SuperCharge desteği sağlıyor. , 27 W’a kadar kablosuz şarj özelliğinin de bulunduğu tabletin bağlantı noktaları arasında 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.2 ve USB-C yer alıyor. 4 adet mikrofonu ve 8 adet hoparlörü de bünyesinde barındıran tabletin ön tarafında 8 megapiksellik selfie kamera bulunuyor. Full HD video kaydı yapabilen bu kameraya 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel geniş açı kamera eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

12,6 inç ekranlı Huawei MatePad Pro modelinin fiyatı ne kadar?

Tabletin arka kısmında bununla birlikte 3D derinlik kamerası da var. Fare ve Wi-Fi yönlendirici kampanyasıyla gelen tabletin indirimli fiyatı ise 16.499 TL. Tablet farklı hediye kampanyalarıyla da satın alınabiliyor. Farklı kampanya haberlerini de önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş