135 bin dolarlık droid [Video]

05 Aralık 2015 21:00

Yeni Star Wars filmine günler kala, Star Wars temalı ürünler çıkmaya devam ediyor. Film daha çıkmadan en sevilen karaktere dönüşen sevimli droid BB-8 ise lüks tutkunlarını hayran bırakacak bir figürle geliyor.

135 bin dolarını nereye harcayacağına bir türlü karar veremeyen, iflah olmaz bir Star Wars hayranıysanız, yaklaşık 4 inç boyutunda ve 700 gram ağırlığında 18 ayar altından üretilmiş BB-8 aradığınız ürün olabilir. Salonunuzda muhtemelen etrafında güçlü bir koruma halkasıyla sergileyeceğiniz bu sevimli altın droid’in üzerinde 18 karat pırlantalar bulunuyor. Kay Jewelers‘ın yaklaşık 860 adet pırlantayla hazırladığı BB-8’in tasarımı ve üretimi 600 saatin üzerinde zaman almış. Pırlantaların tek tek elle yerleştirildiği droid’in gövdesinin içi ise boş.

Çarşamba günü New York’ta gerçekleşecek olan Force 4 Fashion etkinde görücüye çıkacak olan bu özel droid açık artırmayla satışa sunulacak. Gelirlerinse çocuk hastalıkları üzerinde araştırmalar yapan bir hastaneye bağışlanması panlanıyor. Ancak şimdilik açık artırmanın detayları konusunda bilgi bulunmuyor.

Paylaş