Epic Games Store, iki ücretsiz oyun daha veriyor [27 Ocak 2023]

27 Ocak 2023 11:58

Epic Games Store tarafından iki ücretsiz oyun daha geldi. Firma verdiği oyunlar ile bütçesi kısıtlı oyuncuları sevindirmeyi sürdürüyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen ilk yeni oyun daha önce 30 TL’ye satılan Adios oldu. Bu oyun için şu açıklama yapıldı: “Adios, verilen çetrefilli bir karara bağlı kalmakla ilgili sinematik bir birinci şahıs oyunudur. Kansas’ta bir domuz yetiştiricisisin. Aylardan Ekim. Soğuk, ayaz sabahlar standart hâline gelmiş ve sen artık mafyanın cesetlerden kurtulmak için domuzlarını kullanmasından rahatsız olduğuna karar verdin. Bir tetikçi olan eski dostun bir ceset daha teslim etmek üzere yardımcısıyla geldiğinde, onlara artık bu işe bulaşmak istemediğini söyleme cesaretini gösteriyorsun.” Firmadan gelen bir diğer ücretsiz oyun ise daha önce 25 TL’ye satılan Hell is Others oldu. Bu oyun için şu aktarıldı: “Hell is Others, yukarıdan görüş açısına sahip bir nişancı oyunudur. Evinizin dışında Century City cehennemi uzanıyor. Burası gerçeklik ve delilik arasındaki çizgide sonsuz bir gece şehri. Kanın para birimi olduğu şehri keşfedin, avlanın ve yağmalayın.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Epic Games Store tarafından 2 Şubat tarihinde ise şu an 59 TL’ye satılan City of Gangsters ücretsiz olarak verilecek. Bu oyun için paylaşılan açıklama şöyle: “Bu yönetim tycoon oyununda, sıfırdan bir suç örgütü kuracak ve onu devasa bir para sayma makinesine dönüştüreceksin! Yasadışı içki satış noktaları ve yasadışı içki imalathaneleri inşa et. Sonradan tahsil edeceğin iyilikler yap, borçlularının peşine düş ve polise rüşvet ver.” 

Aynı tarihte ayrıca şu an 260 TL’ye satılan büyük oyunlardan Dishonored: Death of the Outsider ücretsiz olarak elde edilebilecek. Bu oyun için açıklama ise şöyle: “Bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük suikasti gerçekleştirmek için eski akıl hocası Daud ile bir araya gelen Billie Lurk rolüne bürün: her ikisinin de İmparatorluk’un en onursuz anları için bir enstrümana dönüştüğünü düşündüğü, tanrısal bir figür olan Outsider’ı öldürmek.”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş