Kumtel Digital Fastfryer için BİM kampanyası; işte dijital ekranlı fritözün fiyatı [3 Şubat 2023]

27 Ocak 2023 12:00

Kumtel Digital Fastfryer fritöz yeniden BİM‘e geliyor. Önümüzdeki hafta BİM’de satışa sunulacak fritöz hızlı pişirme sepetiyle geliyor. Paslanmaz çelik parçaların kullanıldığı cihaz, 5,5 litrelik bir hacim sunuyor.

Isıya dayanıklı metal bir üç yüzeyin de bulunduğu Kumtel Digital Fastfryer modelinde 60 dakikalık zamanlayıcı özelliği yer alıyor. Otomatik kapatma özelliğine de destek veren fritöz, 2 yıl garanti süresine sahip. Donmuş gıdaların buzlarını kolayca çözebilen fritöz  meyveleri kurutabiliyor ve sebzeleri fermente edebiliyor. Fritöz hızlı sıcaklık artışı ve daha dengeli ısı dağıtımı sağlayarak pişirme süresini kısaltıyor. Kırmızı etleri 200 derecede yaklaşık 9 dakikada pişirebilen cihaz 15 dakikada patates kızartması yapılmasını mümkün kılıyor. Digital Fastfryer 50 tarifi kullanıcılara sunuyor. Cihaz dijital ekranıyla fark yaratıyor. Kullanıcılar bu ekranı kullanarak fritözü kolay bir şekilde kontrol edebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

5.5 litre hacimli Kumtel Digital Fastfryer fritöz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Fritözün BİM’deki fiyatı ise 2.299 TL olacak. 3 Şubat‘ta geçerli olacak kampanya kapsamında piyasaya sürülecek fritöz kredi kartlarıyla peşin fiyatına 9 taksitle de satın alınabiliyor. 1.500 watt‘lık bir güç sunan cihaz kullanıcıların hızlı bir şekilde yemek hazırlamalarına imkan tanıyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan cihaz uygun fiyata fritöz satın almayı düşünenler için iyi bir tercih görünüyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş