14 gün pil ömrü sunan Huawei Watch GT 2 için yeni BİM kampanyası [Kasım 2022]

19 Kasım 2022 14:00

Ekim ayının sonunda BİM‘de satışa sunulan Huawei Watch GT 2 akıllı saat yeniden BİM’e geliyor. 25 Kasım‘da geçerli olacak kampanya kapsamında piyasaya sürülecek akıllı saat 46 mm‘lik boyuta sahip.

Huawei Watch GT 2 modelinde AMOLED ekran teknolojisi yer alıyor. AMOLED sayesinde saat canlı ve parlak bir ekran deneyimi vadediyor. Akıllı saatte telefon görüşmeleri için mikrofon da mevcut. Kullanıcılar bu sayede akıllı telefonları saate yakınken gelen aramaları saatleri üzerinden gerçekleştirebiliyor. Her zaman açık ekran desteği bulunan saat, 500 farklı şarkıyı dahili hafızasında depolayabiliyor. Kullanıcılar akıllı saate Bluetooth destekli kablosuz kulaklıklarını bağlayabiliyor ve bu sayede depoladıkları müzikleri dinleyebiliyor. Akıllı saatte hoparlörde olduğu için müzik de çalabiliyor. Normal kullanımda 2 hafta pil ömrü sunan model, GPS açıkken 30 saat dayanıyor, 24 saat müzik çalabiliyor, Bluetooth üstünden 10 saat telefon görüşmesine imkan tanıyor. Akıllı telefonlar ile Bluetooth 5.1 üstünden haberleşen ve optik nabız sensörü barındıran modelde piyasada satılan diğer akıllı saatlerde olduğu gibi günlük aktivite takibinde bulunabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 2 modelinin BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

50 metre suya karşı dayanıklı olan saat farklı kayış seçenekleriyle kullanılabilliyor. Müzik isimli uygulama üzerinden Spotify kontrol edilebiliyor.  Saatte kullanıcıların seviyelerine göre koşu parkurları da bulunuyor. Özellikle yeni spor yapmaya başlayacaklar için bu hazır çalışmalar kesinlikle yardımcı oluyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan saatin BİM’deki fiyatı 2.599 TL olacak. Akıllı saatin detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş