Huawei Watch GT 2 için yeni BİM fırsatı [16 Aralık 2022]

12 Aralık 2022 17:30

Huawei Watch GT 2 akıllı saat yeniden BİM’e geliyor. 16 Aralık Cuma günü satışa sunulacak saat fiyat/performans odaklı akıllı saat satın almak isteyen kullanıcıları hedef alıyor.

390 x 390 piksel çözünürlüklü 1,39 inç ekranla gelen saat LiteOS işletim sistemi yüklü geliyor. 46 mm’lik modelde AMOLED ekranıyla canlı ve parlak bir ekran deneyimi sunuyor. Akıllı saatte üst segment modellerde gördüğümüz gibi mikrofon desteği de yer alıyor. Bu sayede telefonlara gelen aramalar saat üzerinden cevaplandırılabiliyor. Her zaman açık ekran desteği bulunan saat, 500 farklı şarkıyı dahili hafızasında depolayabiliyor ve yerleşik hoparlörüyle müzik çalabiliyor. Normal kullanımda 2 hafta pil ömrü sunan model, GPS açıkken 30 saat dayanıyor, 24 saat müzik çalabiliyor, Bluetooth üstünden 10 saat telefon görüşmesine imkan tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiyat/performans odaklı akıllı saat arayanlara: Huawei Watch GT 2

Kirin A1 işlemcisini bünyesinde barındıran saat kalp ritmi haricinde uyku ve stres takibi özelliklere de destek veriyor.Huawei Sağlık uygulaması üzerinden kontrol edilebilen modelde hava basıncı sensörü de bulunuyor. Akıllı telefonlar ile Bluetooth 5.1 üstünden haberleşen  model, her türlü kalemde aktivite takibi yapabiliyor. 50 metre derine sorunsuz olarak indirilebileceği açıklanan akıllı saat, birçok farklı kayış ile elde edilebiliyor. Akıllı saatin fiyatı ise 2.599 TL olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş