Huawei Watch GT 2 akıllı saat için yeni BİM fırsatı duyuruldu [21 Temmuz 2023]

14 Temmuz 2023 11:00

Huawei Watch GT 2 akıllı saat için yeni BİM fırsatı var. Bütçe dostu bir akıllı saat modeli olarak karşımıza çıkan 390 x 390 piksel çözünürlüklü 1,39 inç ekranla geliyor.

Üst düzey akıllı saat modellerinde olduğu gibi bu modelde de AMOLED ekran teknolojisi kullanılıyor. Bu sayede canlı ve parlak bir ekran deneyimi sunan saat iki farklı ekran boyutuna sahip olan saat hem iOS hem de Android’li cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor.  Akıllı saatte hoparlör ve mikrofon da yer aldığı için telefonlara gelen aramalar saat üzerinden yanıtlanabiliyor. Her zaman açık ekran desteği bulunan saat, 500 farklı şarkıyı dahili hafızasında depolayabiliyor ve yerleşik hoparlörüyle müzik çalabiliyor. Normal kullanımda 2 hafta pil ömrü sunan model, GPS açıkken 30 saat dayanıyor, 24 saat müzik çalabiliyor, Bluetooth üstünden 10 saat telefon görüşmesine imkan tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 2 ne zaman BİM’de satışa sunulacak?

Akıllı saat akıllı saatlerle Bluetooth 5.1 bağlantısı üzerinden iletişim kuruyor. Kalp ritmini ve uyku takibi de ölçebilen saat stresi de ölçebiliyor. 50 metre suya karşı dayanıklı olan modele farklı kayışlar da takmak mümkün. 21 Temmuz’da BİM’de satışa sunulacak saatin fiyatı ise 2.749 TL olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş