BİM’de satışa çıkacak Huawei Watch GT 2 için avantajlı fiyat [7 Nisan 2023]

31 Mart 2023 14:00

Huawei Watch GT 2 akıllı saat için yeni BİM kampanyası duyuruldu. Uygun fiyata akıllı saat arayanlara hitap eden model LiteOS işletim sistemi yüklü geliyor. Akıllı saatte 390 x 390 piksel çözünürlüklü 1,39 inç ekran bulunuyor.

AMOLED ekran teknolojisinin kullanıldığı Huawei Watch GT 2 bu sayede canlı ve parlak bir ekran deneyimi vadediyor. İki farklı ekran boyutuna sahip olan saat hem iOS hem de Android’li cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor.  Akıllı saatte hoparlör ve mikrofon da yer aldığı için telefonlara gelen aramalar saat üzerinden yanıtlanabiliyor. Her zaman açık ekran desteği bulunan saat, 500 farklı şarkıyı dahili hafızasında depolayabiliyor ve yerleşik hoparlörüyle müzik çalabiliyor. Normal kullanımda 2 hafta pil ömrü sunan model, GPS açıkken 30 saat dayanıyor, 24 saat müzik çalabiliyor, Bluetooth üstünden 10 saat telefon görüşmesine imkan tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 2 avantajlı fiyatla BİM’e geliyor

Cihaz akıllı saatlerle Bluetooth 5.1 bağlantısı üzerinden iletişim kuruyor. Kalp ritmini ve uyku takibi de ölçebilen saat stresi de ölçebiliyor. 50 metre suya karşı dayanıklı olan modele farklı kayışlar da takmak mümkün. 7 Nisan‘da BİM’de satışa sunulacak saatin fiyatı ise 2.599 TL olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş