15 gün pil ömrü sunan Xiaomi Mi Band 7 aktivite bilekliği için yeni indirim fırsatı [Ağustos 2023]

08 Ağustos 2023 13:00

Xiaomi Mi Band 7 aktivite bilekliği için yeni bir kampanya var. Mi Band 6’dan daha büyük bir ekran boyutuna sahip olan bileklikte 1,62 inçlik AMOLED ekran kullanılıyor. AMOLED ekranıyla canlı ve parlak ekran deneyimi sağlayan cihazın ekran çözünürlüğü ise 490 x 192 piksel.

Ekran parlaklığı maksimum 500 nite çıkabilen cihazdaki pil kapasitesi ise 180 mAh. Bir önceki modelden daha uzun pil ömrü sunan cihaz tam dolu pille 15 güne varan bir pil ömrü vadediyor. Pek tabii bu süre kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Aktivite cihazı  çok sayıda aktivite takibi yapabiliyor. Nabız haricinde SpO2 ölçümü de yapabilen cihaz hem iOS hem de Android’li cihazlarla uyumlu çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Band 7 modeli suya dayanıklı mı?

Cihaz 120’den fazla sporu otomatik olarak tanıyarak detaylı şekilde analiz edebiliyor. Cihaz 7 günlük ortalama üzerinde kas kazanımı ve yağ yakımı konusunda bilgi verebililiyor. Mi Band 7 aynı zamanda  suya karşı dayanıklı ve 50 metre derinlikte dahi çalışmasını sürdürebiliyor. Akıllı bileklik yüksek fiyata akıllı saat satın almak istemeyen kullanıcıları hedef alıyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan bilekliğin indirimli fiyatı ise 1.049 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş