15,3 inç MacBook Air için ilk video incelemeler çıktı

12 Haziran 2023 16:27

Apple tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen WWDC23’te tanıtılan yeni 15,3 inç MacBook Air için ilk video incelemeler geldi.

Türkiye’de 16 Haziran tarihinde satışa sunulacak olan 41.499 TL‘lik (7 bin TL vergi) başlangıç fiyatına sahip 15,3 inç MacBook Air için çıkan ilk video incelemeleri hemen aşağıda izleyebilirsiniz. Peki inceleme şansı elde edenler ürünü nasıl buldu? Dizüstü bilgisayar modeli için ilk yorumlar hiç sürpriz olmadı. 15,3 inç ekranı ile geniş bir çalışma alanı sunan ürün, M2 işlemcisiyle yüksek performansı yüksek pil ömrü ile birleştiriyor. Isınmayan ve fanı olmadığı için istenmeyen gürültü oluşturmayan modelin, hoparlör kalitesi de oldukça iyi bulundu. Apple’ın milyonlarca satacağı çok açık olan ve hatta 15 inç kategorisinde liderliği eline alması kesin olan dizüstü, yüksek kaliteli alüminyum bir gövdeye sahip ve fiyat-performans oranında yurt dışı için çok iyi bulunmuş durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Model hakkında Apple’dan gelen resmi açıklama şöyle olmuştu: “Geniş 15,3 inç Liquid Retina ekranı, M2 çipin inanılmaz performansı, 18 saate kadar pil ömrü, fansız ve sessiz tasarımıyla dünyanın en ince 15 inç dizüstü bilgisayarı olan yeni MacBook Air, güç ve taşınabilirliği bir araya getiriyor. Yepyeni altı hoparlörlü ses sistemiyle etkileyici bir Uzamsal Ses özelliği sunan 15 inç MacBook Air, 1080p FaceTime HD kamera ve MagSafe şarjın yanı sıra macOS Ventura’nın gücü ve kolaylığıyla birlikte rakipsiz bir deneyim yaşatıyor.” “İlk 15 inç MacBook Air modelini duyurduğumuz için heyecanlıyız. İnanılmaz performansı ve etkileyici tasarımıyla yeni MacBook Air, dünyanın en iyi 15 inç laptopu. Böyle bir ürün yalnızca Apple çip sayesinde mümkün olabiliyor.” diyen Apple’ın Donanım Mühendisliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı John Ternus, sözlerini şöyle sürdürmüştü: “Yeni Air, geniş Liquid Retina ekrandan son derece ince ve fansız tasarıma, olağanüstü pil ömründen etkileyici altı hoparlörlü ses sistemine kadar tüm özelliklere sahip.”

15,3 inç MacBook Air incelemeleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş