20 km menzil sunan Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 Lite için A101 fırsatı [Haziran 2023]

13 Haziran 2023 16:00

Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 Lite için A101 fırsatı var. A101’in online sayfası üzerinden temin edilebilen scooter, alüminyumdan üretilen bir gövdeye sahip. Minimalist ve şık bir tasarıma sahip olan model katlanabilir tasarımıyla kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

iOS ve Android’li cihazlarla uyumlu şekilde çalışan scooter Bluetooth bağlantısıyla mobil cihazlarla iletişim kuruyor. 300 watt’lık bir fırçasız bir motorun tercih edildiği scooter, 20 kilometrelik bir menzil sunuyor.  Bu menzil değeri yol ve sürücü koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Scooter’da kullanılan yüksek kaliteli lityum iyon pil ise 36 zorlu testten geçmiş durumda. Saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen araçta maksimum hız değeri kullanıcıların ağırlığına, yol koşullarına ve pil durumuna bağlı olarak değişebiliyor. Pili yaklaşık 4.5 saatte şarj edilebilen araç 20 kilometrelik bir menzil sunuyor. 13 kilogram ağırlığındaki scooter yüzde 14’e kadar eğitimde kullanılabiliyor. Gövdesinde alüminyum malzemenin tercih edildiği scooter IPX4 sertifikasıyla suya karşı da dayanıklı. Xiaomi Türkiye garantisiyle gelen scooter’da üç farklı sürüş modu bulunuyor. Kullanıcılar bu modlar arasında geçiş yaparak scooter’ı daha yavaş veya daha hızlı sürebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 Lite modelinde gösterge ekranı var mı?

Katlanabilir bir tasarıma da sahip olan araçta LED gösterge yer alıyor.  Kullanıcılar hız ve pil bilgilerini bu ekran üzerinden görebiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan scooter’ın A101’deki kampanyalı fiyatı ise 11.999 TL. Scooter kredi kartlarıyla taksitli olarak temin edilebiliyor.

İlginizi çekebilir: Kendi dengesini kurabilen elektrikli motosiklet

Paylaş