2020 Nissan Juke tanıtımı öncesi son ipucuyla karşımızda

19 Ağustos 2019 15:15

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkacak olan 2020 Nissan Juke, yeni ipucu üzerinden 360 derecelik bir değişimle karşımızda olacağını netleştirdi.

Temmuz ayı itibarıyla kendisiyle ilgili bilgileri almaya başladığımız 2020 Nissan Juke için geri sayım süreci devam ediyor. Önümüzdeki ay kapılarını açacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı‘nın önemli konuklarından birisi olarak sahneye çıkacak olan yeni jenerasyonda radikal değişimler görmeyi bekliyoruz. Süreç içerisinde kademeli olarak paylaşımı yapılan ipuçlarında bunu fazlasıyla hissettiren Nissan cephesi, bu kez aracın yan çizgilerine işaret eden yeni bir ipucuyla karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte arka bölümde kullanılan ışıklandırma yapısıyla ilgili de ilk detayların belirdiğini artık söyleyebiliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Nissan Juke teknik detayları hala belirsiz

Kaynaklara geçtiğimiz süreçte yansıyan tasarım detaylarının başında, ön bölümün merkezinde yer alan Nissan’ın V formlu yapısının güncel jenerasyonlarda olduğu gibi çok daha kalın hatlarla kullanılacağı yer alıyordu. Bununla birlikte CMF adıyla bildiğimiz ve Renault Captur’da da kullanılan platform, Juke’un temelini oluşturacaklar arasında karşımıza çıkıyor. Motor seçenekleri konusunda ise 1.0 litre üç silindir, 1,3 litre dört silindir benzinli ve 1,5 litrelik dizel makinenin karşımıza çıkması çok da şaşırtıcı olmayacak. Güç değerlerinin se 140 beygir dolaylarından başlayıp 160 beygire kadar esnemesini gündemde. Kısa süre içerisinde artık daha somut parçalarla karşımıza çıkacak olan Juke ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

Paylaş