2021 Lamborghini Huracan STO tanıtım öncesinde sızdı

18 Kasım 2020 14:00

Tanıtımına saatler hala önemli bir sızıntı haberiyle gündeme gelen 2021 Lamborghini Huracan STO, dış tasarımındaki özel dokunuşlarıyla karşımızda.

Huracan ailesinin bir süredir merakla beklenen yeni üyesi, takvimin dışındaki bir sızıntıyla tanıtım öncesi karşımızda çıktı. Gün içerisinde karşımıza çıkarılacak olan modelle ilgili geri sayım devam ederken, resmi kaynaklardan önce internet dünyasına sızdırılan görüntünün aracın dış tasarım karakterini tamamen ortaya çıkarıyor. 2021 Lamborghini Huracan STO için “H.R. Owen Lamborghini” isimli bir Instagram sayfasından servis edilen tek parçalık karede, STO rozetiyle araçta yapılan gövde modifikasyonunun temel taşları karşımızda duruyor. Bu kapsamda aracın ön tarafında revize edilmiş bir ızgara, yeniden şekillendirilmiş hava girişleri ve turuncu boyalı belirgin bir aerodinamik paneller öne çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Lamborghini Huracan STO için masadaki diğer detaylar

Sızıntı görseli STO versiyonunun temel alındığı yarış otomobilinden de izler taşıdığını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz süreçte kamuflajlı olarak yakalanan ve bu detayı yine kendisini gösteren modelde, pist versiyonundaki gibi büyük hava girişlerine sahip bir kaput kullanılıyor. Arka bölüm içinse daha önce ortaya çıkan kamuflajlı fotoğraflardan ipuçları var. Huracan STO’nun arka tarafında köpekbalığı yüzgeci, özel bir motor kapağı ve yeni bir difüzör bizi bekliyor. Araçla ilgili teknik özellikler belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, standart bir Huracan’da kullanılan 5.2 litrelik on silindirli motorun daha yüksek rakamsal verilere sahip olmasını bekliyoruz.

İlginizi çekebilir

Lamborghini Huracan EVO Spyder

Paylaş