2021 Volkswagen Transporter; yeni nesilden resmi detaylar

28 Nisan 2021 13:12

Tanıtımı için geri sayım sürecine devam ettiğimiz 2021 Volkswagen Transporter, yeni nesille birlikte radikal değişimleri getirecek.

İkonik köklerden gelen genetikleriyle her neslinle dikkat çeken bir isim olmayı başaran Transporter için yeni bir jenerasyona geçiş vakti yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde ufak ipucu detaylarıyla değişiminden mesajlar verilmeye başlanan T7 için bugün daha fazla bilgi gün ışığıyla buluşturuluyor. İki parçalık çizim render çizimiyle birlikte “shift-by-wire” şanzıman sistemini beraberinde getireceği açıklanan 2021 Volkswagen Transporter, iç yaşam alanında da radikal revizyonlar barındıracak. Volkswagen’den uzun süredir beklediğimiz elektrikli ID. Buzz için de T7’de ipuçları arayacağız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Transporter için masada görünenler

T7, dış ve iç tasarımındaki modernizasyonlarıyla aslında kendinden uzun süredir beklenen bir çerçeve içerisine alınıyor. Volkswagen’in binek modellerinde de gördüğümüz aydınlatmalı ızgara tasarımını taşıyacak olması, yeni ışıklandırma grubu ve tasarımla birlikte güzel bir birliktelik olacak. T7 ile birlikte cam tavanın sirayet edeceği iç yaşam alanı da uzun yolculuklarda çok daha keyifli ve işlevsel olacak. İkici sırada konumlanacak olan koltukların 180 derece dönebilir şeklinde tasarlanmış olması da bu bağlamda önemli parçalar arasında. Sürücü tarafında da bolca dijital parça bizi bekliyor. 10 inçlik yepyeni multimedya sistemi, araçta sunulacak 360 derecelik görüş desteğiyle birlikte işlevsellik vadediyor. MQB platformu üzerine geliştirilmesi beklenen T7’nin motor seçenekleri de bu vesileyle hibrite geçiş yapacak gibi görünüyor. Benzinli ve dizel motorların da yine listede kendisine yer bulması da görünenler arasında.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf

Paylaş