2022 Ford Kuga Black Package ile aileye “karanlık” esinti

16 Ekim 2022 16:46

Tasarımın yanında içerisinde kullanışlı değişimler barındıran 2022 Ford Kuga Black Package, ST-Line üzerine geliştirilerek aileye ekleniyor.

Otomobil üreticilerinin revize ettiği ürün gamlarına süreç içerisinde özel versiyonlar ekleme geleneği devam ediyor. Son yıllarda “Midnight” gibi karanlık temalı dokunuşların yükselişi dikkat çekerken, bu yelpazeye bir üye de Ford cephesinden geldi. Hibrit versiyonu üzerinden Avrupa pazarında önemli bir pazar payı yakalamayı başaran Kuga’nın merkeze alındığı pake,t ST-Line üzerine nitelikli değişimleri beraberinde getiriyor. Kokpit bölümünde markanın kendi içerisinde geliştirdiği AGR onaylı konfor koltukları getiren 2022 Ford Kuga Black Package, dışarıda ise alışık olduğumuz değişimleriyle asfalta çıkacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Ford Kuga Black Package için öne çıkan detaylar

Kuga Black Package ile birlikte dışarıdan bakıldığında farkını hissedeceğimiz dokunuşlar jantlarla başlıyor. Temanın temeli olan siyah renkle gelen 20 inçlik set standart olarak tüm versiyonlarda sunulacak. Paketin ST-Line üzerine geliştirilmiş olması gövdenin alt elemanlarında sportif tamamlayıcılık getiriyor. Bununla birlikte siyah aynalar ve spoiler da siyah renkle temanın tamamlayıcılığını sağlıyor. Black Package ile birlikte Ford’un AGR koltukları da sürüşe yeni bir konfor standartı getirecek. Opel modellerinden de alışık olduğumuz ortopedi onaylı koltuklar, kullanıcılara göre ayarlanabilir yapıda olacak. Hibrit versiyonun kaputunun altında 2,5 litrelik benzinli motorun merkezi oluşturduğu Kuga, elektrik ünitesinin de desteğiyle 225 PS’lik güce sahip olacak. Bu versiyonda kullanıcılar 67 kilometreye kadar saf elektrikli sürüş menzili yakalayabiliyor. Black Package versiyonu Kuga’nın hibrit dışında diğer motor seçenekleriyle de alınabilecek.

Paylaş