2022 Isuzu D-Max AT35; “vahşi ortaklık” yeni nesilde çok daha etkileyici

01 Eylül 2021 14:29

Standart yetenekleri yeni bir boyuta taşıyan 2022 Isuzu D-Max AT35, geçtiğimiz yıllardan alıştığımız kombinasyonu daha dikkat çekici kılıyor.

SUV ve pickup modelleri üzerine gerçekleştirdiği “vahşi” çalışmalarda zihinlerimizde yer edinen Arctic Trucks’ın son işbirliği Isuzu ile gerçekleşti. İngiltere merkezli olarak gösterimi gerçekleştirilen D-Max odaklı yeni AT35, sevilen pickup modeline yepyeni sınırlarla birlikte çok etkileyici bir görselliği beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz yıllardan günümüze kadar uzanan ortaklığın son jenerasyonla harmanlanmasıyla ortaya çıkarılan 2022 Isuzu D-Max AT35, markanın İngiltere operasyonlarının da beğenisini kazanmış durumda. Özellikle alt tarafta gerçekleştirilen Bilstein süspansiyon değişimiyle birlikte kullanıcılar için bambaşka bir deneyimin kapılarının aralacağını söyleyebiliriz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Isuzu D-Max AT35 teknik özellikleri

Isuzu D-Max’in Türkiye’de de satılan V-Cross donanım seviyesi üzerine geliştirilen yeni AT35’e dışarıdan baktığımızda göz ardı edemeyeceğimiz belli başlı parçalar karşımıza çıkıyor. Yükseltilen süspansiyonların anlamını bir katman daha yukarı çıkartan 35 inçlik devasa arazi lastiklerini, dodiklerle birlikte en üst noktaya yazmak çok zor değil. Yeni nesliyle birlikte görünüm olarak çok daha dikkat çekici olan D-Max’in böyle bir geliştirmeyle çok daha agresif olduğunu görüyoruz. Kokpit tarafında ise Arctic Trucks imzasını taşıyan koltuklar ve ufak döşeme detayları bu versiyona özel olarak karşımıza çıkıyor. Yeni AT35’in kaputunun altında ise herhangi bir revizyon söz konusu değil. 1,9 litrelik dizel motor 163 PS güç ve 360 Nm tork üretmeye devam ediyor. Standart olarak 4×4 desteğiyle gelen versiyonda diferansiyel kilidi de yine paket içerisinde. D-Max AT35’in fiyatları önümüzdeki süreç içerisinde açıklanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Paylaş