32 MP selfie kameralı Samsung Galaxy S21 FE için yeni avantajlı fiyat [Aralık 2023]

24 Aralık 2023 16:00

Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonun fiyatı yeniden düştü. Üst düzey telefonlarda gördüğümüz özellikleri daha makul bir fiyata sunan cihaz, suya ve toza karşı dayanıklılık için IPX8 sertifikasına destek veriyor.

Samsung Galaxy S21 FE modelinde dört farklı renk seçeneği bulunuyor. İşlemci tarafına bakıldığında telefonda Snapdragon 888 5G işlemcisi yer alıyor. Cihazda bu işlemci haricinde 8 GB RAM bulunuyor. Android 12 yüklü gelen telefonda 5G desteği de var. Bu sayede yüksek hızda internet deneyimi vadeden telefon uzun pil ömrüyle de göze çarpıyor. Pil kapasitesi 4.500 mAh olan modelde 25 watt hızlı şarj desteği de var. Telefonda 120 Hz yenileme hızı sunan 6,4 inç Dinamik AMOLED ekran kullanılıyor. Telefonda üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. İki kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde, telefoto kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Cihazda aynı zamanda stereo destekli hoparlörler bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S21 FE modelinin kampanyalı fiyatı ne kadar?

3 kat optik yakınlaştırma yapabilen telefonun kamerası da yüksek çözünürlüğe destek veriyor. 32 megapiksellik kamera sayesinde detaylı selfie çekimleri yapılabiliyor. 4K video kaydı yapabilen telefonda ekrana entegre parmak izi sensörü de mevcut. Bir satış kanalında telefonun fiyatı 19.999 TL‘den 18.999 TL‘ye gerilemiş durumda. Yeni bir akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız Samsung’un bu modeline göz atabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş