Snapdragon 888 5G işlemcili Samsung Galaxy S21 FE için 1.200 TL’lik fiyat avantajı [Ocak 2024]

11 Ocak 2024 21:00

Üst düzey akıllı telefon fiyatlarının yükseldiği Türkiye’de kullanıcılar genellikle fiyat/performans odaklı telefon modellerini tercih ediyor.

Türkiye’de satılan başarılı telefon modellerinden olan Samsung Galaxy S21 FE için yeni bir kampanya yapıldı. Amiral gemisi akıllı telefonlarda deneyimlediğimiz özellikleri erişebilir fiyata sunan telefon IPX8 sertifikasına sahip. Bu sayede suya ve toza karşı dayanıklı olan telefonun dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Qualcomm imzalı Snapdragon 888 5G işlemcisini bünyesinde barındıran telefonda 8 GB RAM var.

Android 12 yüklü gelen telefonda 5G desteği de var. Bu sayede yüksek hızda internet deneyimi vadeden telefon uzun pil ömrüyle de göze çarpıyor. Pil kapasitesi 4.500 mAh olan modelde 25 watt hızlı şarj desteği de var. Telefonda 120 Hz yenileme hızı sunan 6,4 inç Dinamik AMOLED ekran kullanılıyor. Telefonda üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. İki kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde, telefoto kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Cihazda aynı zamanda stereo destekli hoparlörler bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S21 FE yüksek çözünürlüklü ön kamerasıyla öne çıkıyor

3 kat optik yakınlaştırma yapabilen telefonun kamerası da yüksek çözünürlüğe destek veriyor. 32 megapiksellik kamera sayesinde detaylı selfie çekimleri yapılabiliyor. 4K video kaydı yapabilen telefonda ekrana entegre parmak izi sensörü de mevcut. Bir satış kanalında telefonun fiyatı 19.999 TL‘den 18.799 TL‘ye gerilemiş durumda. Yeni bir akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız Samsung’un bu modeline göz atabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş