Snapdragon 888 işlemcili Samsung Galaxy S21 FE için yeni avantajlı fiyat [Şubat 2024]

23 Şubat 2024 10:00

Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonun fiyatı yeniden geriledi. Fiyat/performans odaklı telefonda Snapdragon 888 işlemcisi yer alıyor. Cihazda bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor.

Android 12 yüklü gelen Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonda IPX8 sertifikası da bulunuyor. Bu sayede suya ve toza karşı dayanıklı olan telefonun dört farklı renk seçeneği var. Amiral gemisi akıllı telefonlarda olduğu gibi bu telefonda da 5G desteği var. Yüksek hızda internet deneyimi sunan telefondaki pil kapasitesi ise 4.500 mAh.  Telefon hızlı olarak şarj edilebiliyor. 25 Watt şarj desteğine sahip olan telefonda 120 Hz yenileme hızı sunan 6,4 inç Dinamik AMOLED ekran kullanılıyor. Telefonda üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. İki kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde, telefoto kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. 3 kat optik yakınlaştırma yapabilen telefonun kamerası da yüksek çözünürlüğe destek veriyor. 32 megapiksellik kamera sayesinde detaylı selfie çekimleri yapılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonun kampanyalı fiyatı ne kadar?

4K video kaydı yapabilen telefonda ekrana entegre parmak izi sensörü de mevcut. Samsung Türkiye garantisiyle gelen telefonun dahili hafızası ise 128 GB. Cihazda microSD kart desteği bulunmadığu için hafızası artırılamıyor. Telefon yapılan yeni bir kampanyayla şu anda 17.999 TL‘ye temin edilebiliyor. Yeni kampanya haberlerini aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş