35 km menzil sunan RKS GT25 elektrikli bisikletin fiyatı en düşük seviyede [Aralık 2023]

17 Aralık 2023 19:00

RKS GT25 elektrikli bisikletin fiyatı yeniden geriledi. Şehir içi kullanıma hitap eden bisiklette 36V 7.8 Ah‘lik pil bulunuyor. Bisikletteki batarya tamamen şarj edildiğinde 35 kilometreye varan bir menzil değeri elde ediliyor.

Bisikletteki bu menzil değeri yol ve sürücü koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen bisiklet 250 watt’lık bir güç sağlıyor. Bisiktlette yer alan pil 4 ila 6 saat arasında yüzde 100 şarj seviyesine ulaşabiliyor. Sürüş anında ihtiyaç duyulan bilgileri anlık olarak veren gösterge paneli de bisiklette karşımıza çıkıyor. Bu ekran üzerinden bisikletteli pil durumu veya yapılan hız miktarı kolay bir şekilde görülebiliyor. Katlanabilir bir tasarıma sahip olmayan bisikletin arka kısmında bagaj aksesuarı da bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar alışveriş poşetlerini veya çantalarını bu alana yerleştirebiliyor. 22 kilogramlık bir ağırlığa sahip olan bisikletin taşıma kapasitesi ise 122 kilogram. Gövdesinde çelik malzemenin kullanıldığı bisikletin ön ve arka tarafında disk fren var

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

RKS GT25 elektrikli bisiklet uygun fiyatıyla göze çarpıyor

Piyasada daha yüksek fiyata satılan bisiklet yapılan indirimle şu anda 13.990 TL‘ye satın alınabiliyor. Kullanıcılar elektrikli bisikleti kredi kartlarıyla ayda 1.436 TL ödeyerek (12 ay boyunca) de sahip olabiliyor. Yeni indirim haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş