40 saat pil ömrü vadeden Huawei FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık için yeni fiyat avantajı [Şubat 2024]

18 Şubat 2024 13:00

Huawei FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklığın fiyatı bir satış kanalında düştü. Uygun fiyata iyi bir ses performansı vadeden kulaklık iki farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kompakt tasarımıyla da öne çıkan modelde 10 mm’lik dinamik sürücü ünitesi kullanılıyor.

HarmonyOS dışında iOS ve Android‘li cihazlarla da uyumlu şekilde çalışabilen Huawei FreeBuds SE 2 modelinde dokunmatik kontrol özelliği de bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar cihazı dokunmatik olarak da kontrol edebiliyor. Müzikleri oynatmak veya durdurmak, aramaları sonlandırmak kulaklığa dokunarak mümkün oluyor. IP54 sertifikasıyla su sıçramalarına ve toza karşı dayanıklı olan uzun şarj süresiyle de öne çıkıyor. 300 binden fazla kulak kanalı örneği ve ergonomik simülasyona dayalı analiz sonucu üretilen kulaklık tam dolu pille 9 saatlik kullanım imkanı sağlıyor. Şarj kutusuyla birlikte bu süre 40 saate kadar çıkıyor. FreeBuds SE 2, 10 dakika şarj edildiğinde 3 saatlik kullanım süresi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklığın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Bluetooth 5.3 bağlantısıyla mobil cihazlarla kablosuz iletişim kurabilen kulaklık SBC ve AAC ses kodeklerine destek veriyor. 1.199  TL‘lik fiyat etiketine sahip olan kulaklık yapılan indirimle şu anda 949 TL‘ye temin edilebiliyor. Bütçe dostu bir kablosuz kulaklık arıyorsanız kampanyaya göz atabilirsiniz.   Yeni kampanya haberlerini aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş