4K çözünürlüklü TCL 55P615 televizyon için BİM fırsatı

05 Kasım 2022 13:00

TCL 55P615 televizyon önümüzdeki hafta BİM‘de satışa sunuluyor. 4K çözünürlük desteğiyle gelen modelde Android TV desteği bulunuyor. Bu destek sayesinde kullanıcılar televizyonlarına uygulamalar veya oyunlar yükleyebiliyor.

Netflix ve YouTube gibi uygulamaların yüklenebildiği TCL 55P615 modelinde dahili uydu alıcı yer alıyor. Bu sayede harici bir alıcıya ihtiyaç duymadan uydudaki kanallar televizyonda izlenebiliyor. 2 yıl garanti süresiyle gelen televizyonda dahili bir kamera olmasa da kullanıcılar televizyona kamera da takabiliyor. Kamera sayesinde görüntülü görüşmelere de imkan tanıyan televizyonda 3 adet HDMI ve 2 adet USB yer alıyor. Kullanıcılar USB belleklerini televizyona takarak belleklerindeki içerikleri televizyonda oynatabiliyor. Dolby Audio desteğine de sahip olan TCL 55P615 bu sayede güçlü bir ses performansı vadediyor. Wi-Fi desteğine de sahip olan televizyon bu sayede kablosuz olarak iletişim kurabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TCL 55P615 televizyonun BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

15 ms oyun moduna da destek veren model bu sayede oyun oynamayı seven kullanıcılara da göz kırpıyor. Televizyonun BİM’deki satış fiyatı 9.999 TL. Kullanıcılar televizyonu kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor. Önümüzdeki günlerde farklı kampanya haberlerini de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş