5.000 mAh powerbank Mophie Powerstation Mini Türkiye’de satışa çıktı

30 Kasım 2022 10:51

Apple Store’a bugün yeni Mophie ürünleri satışa sundu. Bunlar arasında 5.000 mAh powerbank Mophie Powerstation Mini de var.

Apple, fiziksel ya da online Apple Store’larda sadece kendi geliştirdiği ürünleri satmıyor. Şirket yıllardır kendi ürünlerine yardımcı başka firmalar tarafından hazırlanan aksesuarların satışını da gerçekleştiriyor. Örneğin Apple Türkiye artık Mophie’nin dört yeni ürününün satışını yapıyor. Bu ürünlerden üç tanesi powerbank, birisi ise MagSafe özellikli stand. Burada bizce en çok dikkat çeken ise Mophie Powerstation Mini oluyor. 899 TL fiyatla direkt olarak buradan alınabilen 5.000 mAh kapasiteye ve 20W şarj gücüne sahip olan ufak boyutlu ürün, bünyesinde tek bir USB-C portu taşıyor.

Mophie Powerstation Mini hakkında Apple Türkiye tarafından verilen resmi detaylar ise şöyle: “Kompakt mophie powerstation mini, sunduğu 20 W PD gücüyle iki adede kadar aygıtı hızla şarj ediyor. Güçlü USB-C bağlantı noktası iPhone’unuzu, AirPods’unuzu, hatta iPad’inizi bile şarj edebiliyor. Hafif powerstation mini çantanıza kolayca sığıyor. Böylece ihtiyacınız olan gücü, gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz. Kum püskürtme yöntemiyle işlenmiş, birinci sınıf alüminyum dış yüzeye sahip. Şık görünümüyle Apple aygıtlarınızı ve aksesuarlarınızı tamamlıyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple tarafından Türkiye’de satışa sunulan diğer Mophie powerbank modelleri ise burada ve burada yer alan seçenekler. Bu versiyonlar sırasıyla Powerstation Pro ile Pophie Powerstation Pro XL isimlerine sahipler ve 20.000 mAh ile 25.000 mAh kapasiteleri bulunuyor. Firmanın yeni iPhone standı ise burada yer alıyor ve tam 3 bin TL’ye satılıyor.

50.000 mAh powerbank Mophie Powerstation Mini ve fazlası yanında bu da ilginizi çekebilir: Ferrari’nin nefes kesen otomobili ile tanışın

Paylaş