50 MP kameralı Samsung Galaxy M13 için yeni avantajlı fiyat [Mayıs 2023]

29 Mayıs 2023 16:00

Samsung Galaxy M13 için yeni bir kampanya var. 8 nm’lik süreciyle üretilen Exynos 850 işlemcisinden ve 4 GB RAM’den güç alan telefon üç farklı renk seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Dahili depolama kapasitesi 64 GB olan telefon Android 12 yüklü geliyor. Telefon microSD kartlara destek verdiği için hafızası artırılabiliyor. Ekran tarafına bakıldığında cihazda 6,6 inç boyutunda PLS LCD ekran yer alıyor. Bu ekran 90 Hz veya 120 Hz yenileme hızı özelliğine sahip değil. Cihazın arka kısmında dörtlü kamera sistemi var. Ana kamerası 50 megapiksel olan telefon bu sayede detaylı fotoğraflar çekmeye yardımcı oluyor. Telefonda bu kamera dışında 5 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor. Cihazdaki derinlik kamerasıyla portre fotoğraflar çekilebiliyor.  4K video kaydına destek vermeyen Samsung Galaxy A13 saniyede 30 kare Full HD video kaydedebiliyor. Telefonun ön tarafında selfie çekimler veya görüntülü görüşmeler için 8 megapiksellik kamera bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy M13 modelinde çift SIM kart desteği var mı?

Çift SIM kart desteği de sunan telefon 2 yıl garantiyle geliyor. Telefonun genel özelliklerine bakıldığında üst düzey performans beklemeyen kullanıcıları hedef aldığı görülüyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan telefon yapılan indirimle şu anda 5.449 TL‘ye satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş