64 MP kameralı Infinix Note 30 ile çekilmiş fotoğraflar [Galeri]

22 Haziran 2023 19:00

Kısa bir süre önce lanse edilen Infinix Note 30 ile fotoğraflar çektik. Önümüzdeki günlerde incelemesini paylaşacağımız telefonla farklı mekanlarda çekimler gerçekleştirdik.

Infinix Note 30 modelinin kamerası orta segmente konumlanan bir telefon için yeterli görünüyor. Ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde olan telefonla detaylı fotoğraflar çekilebiliyor. Pek tabii bu çözünürlük değerinde fotoğrafların boyutları artırıyor. Detay çekimler yapmayı planlamıyorsanız bu çözünürlükte çekim yapmanızı önermiyoruz. F/1.7 diyaframlı bu kamera gece moduna da destek veriyor. Bu sayede ışığın az olduğu durumlarda daha aydınlık kareler çekilebiliyor. Pek tabii telefonda sunulan gece modu özelliği amiral gemisi akıllı telefonlardaki gibi olmasa da orta segment bir telefon için yeterli olduğunu söylemek mümkün. Cihazda ultra geniş açı kamera ise ne yazik ki yer almıyor. Bu kameranın yerine 2 megapiksellik derinlik kamerasının bulunduğu telefonda arka planı bulanık fotoğraflar da çekilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Infinix Note 30 modelinin fiyatı ne kadar?

Video tarafına bakıldığında cihaz saniyede 30 kare 1440p çözünürlükte videolar kaydedebiliyor. Cihazın ön yüzünde ise 16 megapiksellik kamera yer alıyor. Bu kamera 4K veya 1440p çözünürlüğe destek vermiyor. Telefondaki pil kapasitesi ise 5.000 mAh. Türkiye’deki başlangıç fiyatı 9.499 TL olan telefonla çektiğimiz fotoğraflara haberin girişinden bakabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş