7.3 litre hacimli Philips HD9650/90 XXL fritöz için yeni avantajlı fiyat [23 Mayıs 2023]

23 Mayıs 2023 15:00

Philips HD9650/90 XXL Avance fritöz için yeni bir kampanya daha yapıldı. Piyasada en çok satan fritöz modellerinden biri olan cihaz Fat Removal teknolojisiyle geliyor.

Philips HD9650/90 XXL Avance yemekleri pişirmek için sıcak havayı kullanarak yüzde 90’a kadar daha az yağlı pişirme imkanı sunuyor. Geliştirilen teknoloji yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlıyor ve bu sayede daha sağlıklı yiyecekler hazırlanabiliyor.  7.3 litre kapasiteli sepetle altı porsiyona kadar lezzetli yiyecekler hazırlanabiliyor. Ayrılabilir bütün parçalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Tam boy kapasitesi sayesinde büyük ve lezzetli yemekler daha kolay pişirilebiliyor. Philips HD9650/90 XXL, NutriU uygulaması üzerinden 350’den fazla sağlıklı ve lezzetli tarif sunuyor. Kullanıcılar her gün lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek için uygulamadaki ipuçlarından yararlanabiliyor. Bu uygulama hem iOS hem de Android platformunda yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiyat performans odaklı fritöz arayanlara; Philips HD9650/90 XXL

Airfryer’ın QuickClean sepeti, kolay temizleme için yapışmaz bir kaplamaya sahip. Fritözde bununla birlikte LED ekran da yer alıyor. Bu ekranda dondurulmuş patates, et, balık, bütün tavuk ve tavuk butlarının bir tuşa basılarak pişirilebilmesini sağlayan ön ayarlı pişirme programları bulunuyor. Piyasada daha yüksek fiyatlara satılan fritözün indirimli fiyatı ise 5.719 TL. Önümüzdeki günlerde farklı kampanya haberlerini de paylaşacağız.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş