80 km menzili olan katlanabilir elektrikli bisiklet: Gocycle G3+

20 Ekim 2020 15:51

Katlanabilir elektrikli bisiklet modellerini en yenisi Gocycle G3+ oldu. Model sınıfındaki en yeni seçeneklerden birisi konumunda yer alıyor.

İngiltere merkezli Gocycle imzalı en yeni katlanabilir elektrikli bisiklet Gocycle G3+, ilk olarak oldukça modern bir tasarıma sahip. Oldukça katlanabilir yapısı sayesinde taşımanın ve toplu taşıma araçlara binmenin normal modellerden çok kolay olduğu ürün, entegre 375 Wh piliyle kullanıma bağlı olarak değişen 80 km kadar yol yapabiliyor. Karbon fiber + alüminyum üretim malzemeleri sayesinde ağırlığı 15,5 kg seviyesinde olan bisiklet, 500W motoruyla açıklandığı kadarıyla 32 km/s hıza çıkabiliyor. Kablolardan arındırılan ve gidonunda gerçekten oldukça fütüristik bir LED aydınlatma kullanılan katlanabilir model Gocycle G3+, önde tek bir maşa kolu kullanıyor. Bu detay katlanabilir yapıyı çok daha efektif hale getiriyor. Modelin arkasında konforlu sürüş sunan bir süspansiyon sistemi de yer alıyor. Şehir içine hitap eden bisiklet bu sayede rahat bir sürüş getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Katlanabilir elektrikli bisiklet Gocycle G3+ ucuz değil

Birçok canlı renk seçeneği olan ürün, Avrupa’da tam 4.500 euro fiyat etiketine sahip. Bu fiyatın yüksek olmasının bir nedeni de bisikletin limitli sayıda üretilecek olması. Gocycle modelden sadece 300 adet üreteceğiz açıklamasını yapıyor. Bu da elbette fiyatı yüksek tutuyor. Ancak modelin malzemeleri de üst seviyede yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Son dönemdeki en özel elektrikli bisikletle tanışın

Paylaş