Crossover dokunuşuyla güncellendi; 2021 Fiat Mobi ile tanışın

20 Ekim 2020 15:30

Yaklaşık dört yıldır beklenen ciddi modern dokunuşları beraberinde getiren 2021 Fiat Mobi, yepyeni versiyonuyla da popülaritesini artıracak gibi.

Fiat’ın Güney Amerika merkezli olarak satışa sunduğu modellerden birisi olan Mobi, 2021 model yılına güncellendi. Uzun süredir belirli standartlarda yola devam ettirilen modelde bu kez hissedilir oranda revizyonlar karşımıza çıkıyor. 2021 Fiat Mobi ile kullanıcıları bekleyen en büyük yeniliklerin başında ise Trekking versiyonu geliyor. Geçtiğimiz yıl aynı stratejiyi Argo modeline de uygulayan Fiat cephesi, bu sayede pazarda var olan crossover talebine de dolaylı yoldan yaptığı dönüşümlerle karşılık vermeyi amaçlıyor. Mobi’nin Trekking versiyonunda, tavan barı, gövde kiti, 14 inçlik özel jant seti ve standart modelden 190 milimetre artırılan yerden yükseklik değeri gibi noktalar ön plana çıkacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan özellikleriyle 2021 Fiat Mobi

Trekking versiyonunun yanında 2021 model yılı tüm Mobi ailesinin karakterinde güncellemeyi beraberinde getiriyor. Bu kapsamda ışıklandırmalar, ızgara, tampon, yeni renk seçenekleri ve jant tasarımları listede kendisine yer bulanlar arasında. Aracın kokpit bölümünde ailenin tüm modellerinde kullanılan son nesil multimedya sistem karşımıza çıkıyor. 7 inçlik ebatla konsolda konumlandırılan sistem Apple CarPlay ve Android Auto desteklerini de beraberinde getirecek. Son olarak Mobi’nin kaputunun altında bizleri 1.0 litrelik benzinli motor konumlandırılıyor. Bu motor maksimumda 75 PS’lik güçle kullanıcılara hizmet edecek. Satışa sunulacağı Brezilya’da 7.000 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak olan Mobi’nin Trekking paketi ise 8.500 dolardan alıcı bulacak.

İlginizi çekebilir

2020 Renalt Captur tanıtıldı! İşte bilmeniz gerekenler

Paylaş