Akıllı haritalama yapabilen robot süpürgeler: iRobot Roomba i5 ve Roomba i5+

12 Eylül 2022 16:30

iRobot yeni robot süpürge modellerini görücüye çıkardı. iRobot Roomba i5 ve Roomba i5+ olarak adlandırılan modeller kullanıcıların istedikleri odaları temizleyebilmesine olanak tanıyor.

iRobot İşletim Sistemi (iRobot OS) sayesinde kullanıcılara özel temizlik önerileri de sunuluyor. Roomba i5 ve Roomba i5+, akıllı haritalama sistemi sayesinde evin planını hafızasına kaydediyor. Türkçe dil destekli iRobot Home uygulaması üzerinden kontrol edilebilen robot süpürge zemin izleme sensörlerinden faydalanıyor. Robot süpürgelerde Kir Saptama Teknolojisi (Dirt Detect) bulunuyor. Bu özellik sayesinde robot süpürgeler evin daha fazla kullanılan bölgelerindeki yoğun kiri tespit edebiliyor. Süpürgeler şarjı azaldığında ünitesine dönüp şarj olduktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam ediyor. iRobot Roomba i5 süpürme işlemini tamamladığında, Braava robot paspasa otomatik olarak bir talimat göndererek silme işleminin başlamasını da sağlayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iRobot Roomba i5 ve Roomba i5+ modellerinin Türkiye fiyatları

Roomba i5+ robot süpürge, oluşturulan temizlik planına göre önce evleri daha sonrasında kendi toz haznesini temizliyor.  Clean Base Otomatik Kir Boşaltma Sistemi ile toz haznesindeki kalıntılar, kir, toz, polen ve küfün yüzde 99’unu tutan AllergenLock torbalarına otomatik olarak geçiyor. Roomba i5’in fiyatı 9.999 TL, Roomba i5+’ın fiyatı ise 14.999 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş