Akıllı robot süpürge markası Roborock, artık resmen Türkiye’de

02 Mayıs 2024 17:05

Bugün yapılan resmi açıklama ile öğrendiğimiz kadarıyla akıllı robot süpürge markası Roborock, artık resmen Türkiye’de yer alıyor.

Bu konuda firmadan yapılan açıklamada şunlar aktarıldı: “Euromonitor verilerine göre ciro bazında dünyanın birinci akıllı robot süpürge markası olan Roborock, en son teknolojiyi kullanıcı odaklı tasarımla harmanlayan yeni üst düzey ürünlerini Türkiye pazarına tanıttı. İstanbul, Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirilen lansman etkinliğinde katılımcılar, en gelişmiş akıllı süpürge ve paspas özellikleriyle gelen S8 MaxV Ultra’nın yanı sıra Qrevo MaxV ve dikey süpürge modelleri Flexi Pro ve Flexi Lite’ın birbirinden işlevsel özelliklerini deneyimleme fırsatı buldu. Robot ve dikey süpürge modelleriyle tüketiciler için farklı segmentlerde ürün çeşitliliği sunmaya odaklanan Roborock’un global hikayesi ve Türkiye’deki çalışmaları hakkında Roborock APAC Pazarlama Direktörü Dan Cham: “Müşteri tercihleri, akıllı evlerine kolayca entegre olabilen, yetenekli ve zeki ürünlere doğru kayıyor. Roborock’taki misyonumuz, teknoloji aracılığıyla günlük görevleri daha basit ve daha keyifli hale getirecek akıllı temizlik robotlarını kullanıcılarla buluşturmak. Türkiye pazarına sunduğumuz ürünlerimiz de akıllı teknolojiyi güçlü temizlikle birleştirerek elektrikli süpürgenin ötesine çıkarak adeta evinizin akıllı temizlik asistanına dönüşüyor.” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Markanın Türkiye Satış Müdürü Sara Abdulhamit ise merakla beklenen modeller hakkında: “Türkiye’de Roborock’a olan ilgi için oldukça minnettarız. Yaptığımız çeşitli çalışmalar doğrultusunda Türkiye pazarındaki ürün çeşitliliğimizi artırarak buradaki varlığımızı daha da genişletiyoruz. Roborock S8 MaxV Ultra, Qrevo MaxV, Flexi Pro ve Flexi Lite modelleriyle kullanıcılara farklı segmentlerde akıllı temizlik robotları sunuyoruz.” açıklamasını yaptı.”

Roborock yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş