Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro akıllı saatler tanıtıldı

23 Haziran 2023 12:03

Hazırladığı birçok akıllı saat Türkiye’de de satılan Amazfit, ürün gamına bu sefer Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro modellerini ekledi.

Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro, firmanın gelişmiş özellikler üzerine kurulan kaslı yapıdaki yeni modelleri oldu. Aktif kişilere hitap eden yuvarlak tasarımlı akıllı saatlerden üstte yer alan Cheetah Pro, 1,45 inç boyutunda 480×480 piksellik hep açık ekran özellikli AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Bu 1.000 nit parlaklık sunan ekran, Gorilla Glass 3 ile korunuyor. 100’den fazla saat arayüzü ile gelen ürün, kardeşiyle beraber spesifik olarak koşuculara odaklanıyor. Bunun için çok sayıda aktivite takip (Koşu odaklı mücadele sistemleri de var), analiz ve sağlık verisi toplama özelliğiyle gelen saat, titanyum alaşım çerçevesi ile zorlu şartlara dayanıklı şekilde lanse ediliyor. Fiziksel butonların eksik edilmediği ürün, yapay zeka destekli asistan Zepp Coach üzerinden kişilere anlık olarak bilgilendirme yapabiliyor, önemli tavsiyelerde bulunabiliyor. Çift kanal GPS ile hassas konum takibi gerçekleştirebilen ürün, birçok rakibinde bulunan çevrimdışı harita desteğini de getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akıllı telefonlar ile WLAN 2.4GHz ve Bluetooth 5.3 üzerinden haberleşebilen ürün, yerleşik müzik desteği sunuyor ve telefon görüşmeleri için hoparlör ile mikrofon taşıyor. 440 mAh pil ile yoğun kullanımda 7 gün, hafif kullanımda ise 14 gün kullanım sunan akıllı saat, elbette sudan etkilenmiyor ve yurt dışında 300 dolara satılıyor. Altta yer alan normal seçenek Amazfit Cheetah ise hem yuvarlak hem de kare formda geliyor, abisinden daha ufak 1,39 inç’lik 454×454 piksellik bir ekran taşıyor. Ekranı maksimumda 1.000 nit’e çıkabilen saat, maliyet ile sınıflandırma odağında titanyum malzemeyi kullanmıyor ve aynı zamanda mikrofon ile hoparlör de taşımıyor. Telefon görüşmeleri için de kullanılamayan ve WiFi taşımayan model, 230 dolardan başlıyor. Bu akıllı saatlerin ileride Türkiye’de de satılması oldukça olası.

Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro akıllı saat modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş