Samsung WindFree klimalar için kampanya duyuruldu; işte detaylar

23 Haziran 2023 12:00

Samsung klima satın almayı düşünen kullanıcılar için bir kampanya duyurdu. Samsung tarafından yapılan duyuruya göre seçili WindFree Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti 3 yıl daha uzatılacak.

Kampanya 31 Ağustos‘a kadar geçerli olacak. Samsung WindFree klimalar, rüzgarsız serinlik, enerji verimliliği, sessiz çalışma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Klimaların WindFree modu rüzgarı direkt olarak hissetmeyi engelliyor. Klimalar kullanıcıların bulundukları alanları soğuk hava akımı olmadan dengeli bir şekilde serinletiyor. Hava akımı düşük olduğundan daha keyifli bir şekilde serinleme deneyimi sağlanıyor. Durgun havayı kullanan bu sistem, homojen iklimlendirme sağlayarak yumuşak bir esinti yaratıyor. Samsung WindFree  klimalar ortamları rüzgarsız bir şekilde uçtan uca serinletirken tasarımıyla da göze çarpıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung WindFree klima sessiz çalışma ve enerji tasraffuf moduyla da öne çıkıyor

WindFree teknolojili klimalar, aynı zamanda WindFree modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik ve konfor sağlıyor. Geliştirilen teknoloji yüzde 77’ye varan enerji tasarrufuna da imkan tanıyor.  Klima WindFree modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor. Enerji verimliliği yüksek WindFree klimalar ile enerji tasarrufu sağlayarak rahatlıkla serinlemek mümkün.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş